Hvem er jeg

DSC01906

Mit navn er Lone.

Jeg er 47 år gammel.

Gift med Henrik på 46 år, der arbejder med IT.

Sammen har vi Sara på 11 år, der går på søndervangskolen, og Jonas på 6år, der lige er begyndt i OB på søndervangskolen.

  • Jeg er uddannet bachelor pædagog, med speciale i småbørns motorik. Hvilket, jeg gør stor brug af i hverdagen, så jeres børn får de bedste muligheder motorisk, før de skal i børnehave. Ligeledes arbejder jeg med læreplaner, så jeres børn lærer om natur, sociale færdigheder, kultur, sprog, og selvfølgelig motorik. Jeg bruger også min uddannelse til at lave observationer, på børnene, så jeg derved bedre kan forstå dem, og hjælpe dem hvis de har svært ved noget. Jeg er meget bevidst om deres sprog, og at de får det øvet. Jeg taler med børn på en normal måde, også selvom de ikke har et sprog endnu. På den måde lærer de at ord har en betydning. Det giver anledning til mange grin, især når vi er ude at gå, for folk tro jeg helt sikkert er tosset, men lad dem bare, så længe det gavner barnet, og vi griner bare med, og har det sjovt.argh

Jeg har arbejdet i vuggestue, børnehaver, sfo, og dagpleje, gennem mange år. Jeg er vokset op med en mor der også har passet børn, så det har nok ligget i blodet at det var den vej jeg skulle, så som 16. årig startede jeg med min første praktik i en børnehave, og ved siden af passede jeg børn. Så man kan sige at jeg de sidste 31 år har arbejdet med børn. Ikke dårligt- vel?

 

  • Jeg har taget kursus i kommunikation og sygdomsforbygende initiativer, samt har jeg selvfølgelig førstehjælpsbevis med fokus på spæd-, og småbørn. Sidste kursur bevis stammer fra 2016

 

  • Jeg bor i Hammel, på Ryttervej nr. 24. I de to etagers huse.

 

  • Jeg bruger hele underetagen, til tumlingerne. Der er ingen døre de ikke må gå ind af, og der er gitter for trappen til 1. sal som er privaten.

 

  • Jeg har en stor have, hvor jeg har gjort meget ud af at styrke børnenes sanser. Der er noget for øje, øre, næse og ikke mindst mund, samt er der rigtig meget man kan/må røre ved. Haven  er naturligvis indhegnet.

bøgeblad

  • Indenfor består af køkken alrum hvor vi spiser, er kreative, og bager. Det er også her vi kan skabe os tosset med god musik, samt er det her døren til haven er.

 

  • Tumlingerne har deres eget værelse, hvor der er masser af legetøj samt en dejlig sofa. Det er ligeledes her de børn der ikke sover i barnevogn, sover. Hvert barn har deres helt egen barnevogn her hos mig, så det skal i ikke tænke på ?

 

  • Der er også et wc, hvor puslepladsen er.

 

  • Vi har to marsvin. Putte og strit. De står i køkkenet, så børnene kan se dem, og hjælpe med at fodre dem. om sommeren kommer de på græs i haven, dog, for både marsvinenes og børnenes skyld, i egen indhegning.hamster-icon1